VisitHadsund cykelferie

 

Med sin beliggenhed helt tæt på de regionale cykelruter 21 og 32 samt den nationale cykelrute 5 er VisitHadsund et oplagt feriested for cykelfolket.
Vi kan tilbyde aflåst cykelparkering.
Book en miniferie og brug et par dage på cykel i fantastisk natur.

Rute 32 fører dig rundt om Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, og med Hannes tips til de skønneste udsigtspunkter og oplevelser på vejen skal du blot koncentrere dig om at træde i pedalerne og nyde den ca. 55 km lange tur i fulde drag. I sommerperioden kan du evt. kombinere med en sejltur med hjuldamperen ”Svanen” (cyklen kan tages med ombord).

Rute 21 er en gammel asfalteret banestrækning, der slynger sig smukt gennem det østhimmerlandske landskab fra Hadsund og nordover gennem små charmerende landsbyer. Følg ruten til Kongerslev og kanten af Ll. Vildmose og lav her en afstikker tværs over vildmosens flade landskab til Tofte Sø og det spændende besøgscenter, Ll. Vildmosecentret, hvorfra der ikke er langt til de majestætiske Mulbjerge og Kattegats milde kyst. Tilbageturen byder på flere muligheder, hvad enten du ønsker at cykle i fladt terræn langs med kysten eller foretrækker det bagvedliggende let bakkede landskab.

Rute 5 vil Hanne anbefale til en tur i det smukke landskab mellem Mariager Fjord og Randers Fjord. Her ligger de store gårde - statelige i den fede østjyske muld - som mindesmærker over en svunden tid i dansk landbrug. En del af denne rute følger den gamle jernbanestrækning, hvor toget ”Hadsund-Peter” i sin tid fragtede folk og fæ mellem Hadsund og Randers. Tager du Udbyhøj-færgen over Randers Fjord kan du slå over i rute 3, tage Mellerup-færgen retur over fjorden og følge cykelrute 9 en del af vejen retur.